Deel de pagina


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Deelname Homies 2017

Wij zijn Foodservice Homies gestart, omdat wij een droom hebben! We willen namelijk de leukste Foodservice Familie van Nederland bij elkaar brengen om de onderlinge samenwerking tussen fabrikanten, grossiers en formules actief te kunnen stimuleren! Dus wil je meedoen en bijdragen aan onze doelstellingen: het stimuleren van de samenwerking in de keten, leren van elkaar en passie terugbrengen in foodservice?! En voldoe je aan onze voorwaarden? Dan ben je van harte welkom en zien we je graag bij Foodservice Homies! 

Onze 5 belangrijkste deelnemersvoorwaarden zijn:
 • Werkzaam binnen de Foodservice Industrie en actief bij een fabrikant, grossier of formule!
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de Foodservice.
 • Collega’s willen ontmoeten en elkaar willen helpen.
 • Waarde kunnen toevoegen qua kennis en ontwikkeling.
 • Bereid zijn om te investeren in actieve samenwerking.

Voldoe jij aan onze voorwaarden en lijkt het je leuk om mee te doen? Kies dan uit onderstaande all-in pakketten hoe je wilt meedoen en sluit je aan bij de Homies! 

 • Supporterpakket a € 300,- Als tegenprestatie krijg je als lid vanuit dit pakket de gelegenheid om deel te nemen aan de 4 Homies Borrels, Keukentafelsessies en de Homies Experience. Daarnaast krijg je de gelegenheid om je eigen openstaande vacatures te plaatsen op onze website en kun je altijd een andere collega of relatie naar de Homies Borrels sturen als je zelf niet kan komen!
 • Believerpakket a € 450,- Als tegenprestatie krijg je hierbij bovenop het “Supporter” pakket de mogelijkheid en keuze om deel te nemen aan een Homies Masterclass OF Homies Zoektocht in A’dam.
 • Believer Pluspakket a € 600,- Als tegenprestatie krijg je hierbij bovenop het “Supporter” pakket een Homies Masterclass naar keuze EN deelname aan de Homies Zoektocht in Amsterdam!
 • Partnerpakket a € 1.500,- Als tegenprestatie krijg je bij het “Partner” pakket 5x het “Supporter” pakket, PLUS in totaal 2x (dus niet per persoon) de keuze om deel te nemen aan een Homies Masterclass OF Homies Zoektocht in A’dam PLUS logovermelding op onze website en tijdens de borrels.
Wil je het aankomende kalenderjaar 2017 ook meedoen aan de Homies Zoektocht in Antwerpen? Of wil je gewoon een aantal losse activiteiten erbij hebben? Kies dan extra uit onderstaande losse activiteiten zodat je zelf je eigen pakket kunt samenstellen! Let op: Graag wel duidelijk vermelden in je aanmelding, zodat we het op een goede manier voor je kunnen organiseren!

 • Homies Zoektocht “Antwerpen” a € 350,- Een Field gericht 2-daagse in Antwerpen, waarbij we in groepen op zoek gaan naar antwoorden, kansen, voorbeelden en inspiratie met focus op nieuwe insights m.b.t. de Foodservice Marketing P’s: Product, Prijs, Presentatie, POS, Promotie en Personeel! Deze 2-daagse Antwerpen is een aanrader! Incl: lunch, diner, overnachting, ontbijt!
 • Homies Zoektocht “Amsterdam” a € 150,- Een Field gericht dagprogramma in A’dam, waarbij we in groepen op zoek gaan naar antwoorden, kansen, voorbeelden en inspiratie met focus op nieuwe insights m.b.t. de Foodservice Marketing P’s: Product, Prijs, Presentatie, POS, Promotie en Personeel!
 • Homies Masterclass a € 150,- Kanaal specifiek dagprogramma, met keuze uit Masterclass over Trade (Grossiers), Klassieke Horeca (Restaurants, Drankensector, Logies en Leisure), On the Move (Petrol, Vervoer, Inflight), Fast Service (Cafetaria, Lunchroom) of Catering (Bedrijven, Instellingen, Events).
Tot slot: Inmiddels weten steeds meer collega's Foodservice Homies te vinden! Wil je ter illustratie weten wie er tijdens de afgelopen Homies Borrel in de Amsterdam ArenA bij waren? Bekijk dan hier de deelnemerslijst, zodat je gelijk een beeld hebt bij de collega's die je bij de Homies kunt verwachten!

Kortom: Lijkt het je leuk om mee te doen en wil je je gewoon aanmelden? Reageer dan direct via het formulier op deze pagina en doe mee! We nemen daarna zsm contact met je op om je deelname te bevestigen!

Uitgaande je hiermee nu voldoende te hebben geinformeerd.. En heel graag tot snel bij Foodservice Homies! ;-)

Vriendelijke groet, 

Mehmet Eser
06-44857277 

Word lid van Homies!

Wil je meedoen met Foodservice Homies? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op!

Selecteer Pakket?
  Kies bestand(en)

* verplichte velden

Supporting Partners