Deel de pagina


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Over Foodservice Homies

Foodservice Homies is een initiatief, een Foodservice Familie, dat bestaande uit fabrikanten, grossiers en formules aan eindverbruikers waarbij “het delen” centraal staat en waar je bij wilt horen, omdat je actief wilt bijdragen aan de gezamenlijke doelstellingen en samenwerking in de keten!

  • De doelstellingen zijn: het stimuleren van de samenwerking in de keten, leren van elkaar en passie terugbrengen in foodservice. Een echte Foodservice Homie is dus een foodservice collega die hier naar toe komt, omdat hij/zij vakgenoten wil ontmoeten, ervaringen wil uitwisselen, wil helpen en wil leren.
  • Onze Family Values zijn: samen, eerlijk, kennis en plezier. Samen staat voor toegankelijk, waarbij we werken met betaalbare all-in pakketten. Eerlijk staat voor de transparantie en de onderlinge communicatie, waardoor we open en eerlijk met elkaar in gesprek willen gaan om elkaar te kunnen helpen. Kennis en plezier combineren wij door diverse activiteiten te organiseren. Hierbij plannen we voldoende tijd in om met elkaar in gesprek te gaan, waardoor we onze Homies proberen te verbinden.

Lijkt het je leuk om mee te doen en wil je je aanmelden? Bekijk snel onze deelnamevoorwaarden en doe mee! Hoe meer zielen er mee doen, des te meer vreugde er zal zijn! 

Uitgaande je hiermee nu voldoende te hebben geinformeerd.. En heel graag tot snel bij Foodservice Homies! ;-)

Word lid van Homies!

Wil je meedoen met Foodservice Homies? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op!

Selecteer Pakket?
  Kies bestand(en)

* verplichte velden

Supporting Partners